23.12.08

Zorroastrismen

Julstressad? Inte köpt klart alla julklappar än? Tycker du det här med Jesus verkar lite fånigt? Då har du kommit rätt! Jag ger er det senaste inom jultrender: Zorroastrismen!

Zorroastrismen är i huvudsak något för dig som är besviken på att det finns alldeles för få maskerade män med cape i dagens samhälle. "Rävens" religion erbjuder dock så väldigt mycket mer. Tycker du t.ex. att många samtida religioners moraliska dogmer verkar irrelevanta och utdaterade? "Räven" anses skydda sina efterföljare från onda godsägare och banditer genom en strikt hållning av svärd, piska och häst. I Zorroantonios ögon är du värd samma beskydd vare sig du är en mexikansk bonde eller spansk guvernörsdotter.

Slutligen kan du alltid lita på att Zorroastrismen aldrig kommer tvinga in dig i en elak guvernants galleria eller köpcentrum som en förevändning att driva godsägarnas diaboliska väderkvarnar. Zorroantonio uppmanar dig istället att sätta en pinne i hjulet på maskineriet och utmana din herre till ett hästrace i öknen.

¡Feliz Navidad!

21.12.08

What's really good?

Ja, vad ska man säga? Det hade varit roligare om alla svarat "Nej". Nu är det ju bara patetiskt för att det ser ut som att någon har jättedålig humor, och det är inte jag. För alla vet ju att det var hur roligt som helst.

 
Clicky Web Analytics