25.4.09

Ett kort tillkännagivande

Jag börjar idag, på inrådan av internet, recensera mina vänner. Recensionsförfarandet kommer att gå i alfabetisk ordning och jag kommer inte spendera mer än fem minuter per person. I enlighet med offentlighetsprincipen kommer det gå att begära ut handlingarna mot en mindre avgift.

Medan ni väntar på att bli recenserade kan ni gå in på 365saker.se och recensera olika saker hejvilt. Eller som Jack sa när han såg sidan: "Du måste verkligen skaffa ett jobb." Pluspoäng för ärlighet, minuspoäng för brutalitet.

23.4.09

Mrs. Ena Gonzalez

De sista veckorna har jag fått en mängd mail från en Mrs. Ena Gonzalez. Fru Gonzales verkar vara en genomtrevlig kvinna som gång på gång meddelar att jag vunnit i ett lotteri jag inte visste att jag var med i, vilket ju alltid är en trevlig överraskning när man är i starkt behov av lite pengar.

Trots Enas genomtrevlighet har jag inte mottagit mina vinstpengar (250. 000 USD) fast än jag flera gånger skickat henne både min adress och kontokortsnummer. Det har nästan gått så långt att jag funderar på om jag måste åka ända till Tijuana, Mexiko för att inkassera. Är det någon som är bekant med förhavanden av detta slag kan ni ju lämna en kommentar och förklara för en lotto-noob. Det vore ju synd att skicka lotteriinspektionen på en så trevlig kvinna.

22.4.09

Far far away...

Häromdagen gick jag igenom några gamla foton och hittade den här godbiten från den där gången då jag och mina syskon var på månen.

21.4.09

Bloggtävling

Jag har förstått att en av förutsättningarna för att behålla läsare på en blogg är att med jämna mellanrum utlysa bloggtävlingar. Därför tillkännager jag nu den första återkommande Pining for the fjords-olympiaden.

Som namnet antyder så kommer tidsperioden för denna tävling sträcka sig över de kommande fyra åren från och med idag. Förstapriset kommer vara en betald bussbiljett till närmsta fjord sett från vinnarens folkbokförda huvudort. Andra och tredje pris kommer inte på fråga eftersom vi på den här bloggen inte belönar förlorare. Nu till pudelns kärna!

Pining for the fjords-olympiaden har till skillnad från töntiga olympiader bara en gren, denna kallar jag Linje-100. Nedan följer en kort förklaring av vad tävlingen går ut på.

För att vinna Linje 100 krävs det att tävlingsdeltagaren streakar mellan två hållplatser på en av Norrlandskustens dubbeldäckarbussar som trafikerar linje 100. Efter utförd streaking ska den tävlande sätta sig ner och åka med minst en hållplats till. Streakingen skall i maklig eller hysterisk takt utföras i övervåningens mittgång och dokumenteras i form av rörliga bilder. Filmen ska sedan läggas ut på youtube tillsammans med kontaktuppgifter för bruk vid eventuell vinst. Efter fyra år utses vinnaren av en enväldig jury.

Eventuella frågor, funderingar och youtube-adresser hänvisas till kommentaravdelningen på denna blogg.


Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av en jury bestående av medarbetare hos Still pining for the fjords. Juryns beslut kan inte överklagas. Om juryn misstänker att tävlingen på något sätt manipulerats kan denna diskvalificera deltagare och konfiskera alla deras eventuella underbyxor.

19.4.09

Goodwill hunting

Trogna twitterläsare har lagt märke till att jag efter många om och men, än en gång, gått med i JAK-banken. JAK-banken är en god sak som förtjänar ett bra blogginlägg skrivet av någon annan, jag har redan gått vidare mot nya äventyr.

Mer specifikt funderar jag på att engagera mig i någon eller några organisationer, men nu tar det emot lite grann. Jag menar, jag har redan använt en ganska stor del av min välvilja till att gå med i JAK, nu känner jag att jag behöver någon form av materiellt incitament för att engagera mig vidare.

RFSU är en av de organisationer jag överväger att inblanda mig i. Nu vill jag helt enkelt ställa frågan "what's in it for me", d.v.s. förutom tidningen "Ottar" fyra gånger om året. Jag tänker mig att det vore rimligt om jag t.ex. skulle erbjudas välja mellan en årsförbrukning av tampongen "Ellen", tio liter glidmedel eller minivibratorn "Minsk" i utbyte mot mitt medlemskap.

Vidare har jag en tanke om att någon miljö-/djurrättsorganisation skulle kunna skänka mig en mink eller en attraktiv bit land. Skulle inget av dessa alternativ fungera kan jag tänka mig en kompromiss i form av en större ormbunke. Slutligen väntar jag mig att PRO ska höra av sig med ett erbjudande om en hörapparat eller lösgom. Vi får väl se vem som bjuder högst.

 
Clicky Web Analytics