2.4.09

Okunnighet är styrka

Jag har tidigare spekulerat i Anders Borgs hemliga identiteter. Lite sent har jag nu uppmärksammat att några fler av de personer jag hatar allra mest med största sannolikhet gömmer sig i en och samma kropp.

Uppifrån: Jan Björklund
Sven Otto Littorin
Satan

Kung söker vän

Apropå kungen så måste ju han vara en av världens mest lättövertalade människor. Kungen törstar något så enormt efter något som liknar normalt socialt umgänge att han är helt beredd att anta vilka värderingar som helst på ett ögonblick för att passa in. Är han med jägare vill han döda djur, är han med djurvänner vill han skydda djur, är han med tokiga sultaner tycker han att det är relativt avslappnad med en envåldsstat.

Allt som allt blir det ju pinsamt uppenbart att kungen bara vill vara din vän.

30.3.09

Skruvad bil

Twistcar är tydligen ännu en helt fantastisk produkt som jag inte alls vet något om bryr mig om. I sin reklam använder de dock en helt fantastiskt rolig bild som jag bara måste dela med mig av. Jag vill poängtera att jag inte manipulerat bilden på något sätt.


Jag tror inte att någon bild förmedlat sitt budskap så dåligt sedan senaste gången kungen tog på sig en hatt för att visa hur folklig han är. Allvarligt talat, gemenskap? Jag känner inte gemenskapen, om något så förmedlar bilden lite av ett avstånd, det ena barnet ser ju ut att fly från det andra. Körglädje? Det verkar ju mest ut som att detta fordon kanske är det fortskaffningsmedel det är svårast i världen att anpassa till sin storlek. Antingen är man för stor eller så är man för liten. Sist men inte minst; värmen? Gjorde den här bilden reklam för en kamin skulle det vara okej att ha en bild på en brasa och med vit tråkig text skriva "värme" ovanför den, här är det ungefär lika dåligt som att skriva "pålitlig" över en bild på Charles Manson. Okej, kanske inte riktigt lika dåligt men ganska nära.
 
Clicky Web Analytics