23.1.09

Dagens bästa tanke (allvarligt)

"Det finns inget egenvärde i att använda sprängkulorna [i Zuma]"

Det här måste få ett slut.

21.1.09

Mitt kärleksår 2009

Ingen i hela världen gillar sex, mode och shopping lika mycket som jag (lögn). Dessa områden utgör så starka pelare i mitt liv att jag i all min konsumism får Ebba von Sydow att likna Karl Marx och Blondinbella att se ut som en veritabel Diogenes.

För att stärka min flärdfulla världsbild brukar jag ofta bekräfta den genom att läsa "Veckorevyn" (jag bortser alltså från det faktum att komunistbruttan von Sydow agerar chefsredaktör på blaskan). I senaste numret fick jag veta hur mitt sexliv kommer te sig under 2009. Av hänsyn mot er, mina läsare, publicerar jag här en sammanfattning av mitt kommande (tihi) år så ni kan planera era liv utifrån mitt sexliv.


Vår
Som skorpion så kommer mitt kärleksår inledas bra men sedan snabbt svalna. Jag kommer ofta ha svår att bestämma mig och det ska finnas många saker som lockar mer än kärleken. Jag kommer alltså att bete mig som en brunstig ekorre med adhd.

Sommar

Försommaren kommer bli hetsig och jag har alltid nära till gräl och svartsjuka men också till passion, sex och "nya möjligheter". Så om ni plötsligt råkar befinna er i någon sorts hemsk svartsjukeorgie med mig, bli inte överraskade. Framemot augusti borde jag tydligen ha lugnat ner mig.

Höst
Hösten blir knepig. Tydligen kommer inte varje dag vara helt fantastisk, men större delen av hösten ska ändå vara som ett avsnitt av "Sex and the city". Tur. Dessutom är det visst dags för lite glamoröst nöjesliv. Äntligen.

Vinter
Vintern för med sig "bra nyheter", och inte bara på kärleksfronten. Personligen hoppas jag att min enorma talang slutligen erkänns och att jag får börja sexblogga för veckorevyn. Men eftersom min karriär visst ska gå trögt mot slutet av året så är det väl inget att hoppas på. Jaja, mer tid till smaskigt sex åt mig.

Sådär ja! Nu är det bara att börja markera kalendern!
Puss!
 
Clicky Web Analytics