21.5.09

Faust

Mina trevande försök att utveckla min förmåga inom de visuella konsterna har lett till att jag febrilt letar genvägar till skicklighet. Om man någon gång ska göra en deal med djävulen så är det väl ändå nu. Jag ser dock några mindre organisatoriska problem med detta.

Först och främst, hur får man tag i djävulen? Jag tycker mig ha prövat det mesta. Jag har sagt tokiga namn tre gånger i snabb efterföljd (Lucifer, Belsebub, Leviathan, Mefistofeles, Iblis, Hin håle, Baal, Mammon osv.), jag har sökt på hitta.se (det enda jag fick fram var något jag antar är någon sorts konkursbelagd presentbutik), jag har till och med försökt lyssna på Black metal, även detta utan framgång.

Eftersom jag antar att djävulen är något av en attention-whore tror jag inte att detta kommer vara något större problem i längden. Djävulen kommer helt enkelt, vid sin dagliga googling av sitt eget namn, hitta detta blogginlägg och kontakta mig via någon form av smådjävul, borgare eller betongsosse på orten.

När jag sedan ska skriva kontrakt lyder djävulen under affärspraxis eller är det lagar av en mer kosmisk natur jag måste ha i åtanke? Var träffas vi? Vem betalar för maten?

Ja, ni förstår ju själva vilket schå det är med att vara spirande ung artist inom de visuella konsterna. Nu måste jag fortsätta rita asymmetriska pentagram på väggarna.

19.5.09

Fakin' it

Det är ingen direkt hemlighet att min begåvning inte ligger inom de visuella konsterna. Jag kan måla stora enfärgade ytor och på ett ungefär se om linjer är raka men utöver det har jag aldrig utmärkt mig.

Jag tänker mig att det i längden är dumt att lägga alla ägg i en korg och därför börjar jag nu diskret möblera om i hönsgården. Alla är vi barn i början och därför ger jag mig först i kamp med den bespottade genren fan-art. Nedan har jag avbildat Simon och Garfunkel. Bilden ser bäst ut om man släcker lyset och tittar på den från ett väldigt långt avstånd.

Kritik och tips tas gärna emot!

 
Clicky Web Analytics