19.7.09

Spik i foten

Eftersom jag i regel inte har några lediga händer, bluetooth-headset eller brist på professionalitet när Christer i P3 kör sin spik i foten-tävling tänker jag här skriva av mig lite grann.

För er som inte vet vad spik i foten går ut på så är det i korthet ett moment där bortskämda snorungar ringer in till radio och klagar på att de har möjlighet att jobba. Sedan koras en lycklig vinnare som har sommarens värsta jobb. Här kommer mitt tävlingsbidrag.

Som bekant jobbar jag som massör vilket betyder att mina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att ta lugna och harmoniska människor på kroppen. "Oj," tänker ni, "det låter ju inte så farligt." Men det är där ni har fel för ta då i beaktande att jag i princip jämt måste vara insmord i vårdande och skyddande oljor som gör min hud mjuk och gosig så kanske det inte verkar så roligt längre.

Vidare utsätts jag i princip hela tiden för en trivsam variation av människor och lokaler att arbeta med vilket gör att jag i princip aldrig blir uttråkad av mitt arbete. Snacka om otrygg arbetssituation.

Ja, ni kan ju bara föreställa er resten så jag tror jag slutar berätta för ni skulle nog bli alldeles för förskräckta av alla mina hemska arbetsförmåner.

Usch, så mysigt.
 
Clicky Web Analytics