27.2.09

Ansvarstagande

25.2.09

Bäst i alla kategorier

Jag tror inte att någon enskild lapp genom sin blotta existens någonsin gjort mig lyckligare än den här.

23.2.09

Och pang, så var hon min!

På inrådan av min gode vän Ed snickrar jag för närvarande på en fälla. En fälla vars syfte skulle vara att fånga Natalie Portman.

Efter att ha konsulterat Jord Djur Natur - En Jordnära Uppslagsbok och Google har jag bestämt mig för att en värmländsk tunnelfälla troligtvis kommer vara att föredra för denna fångstjakt.
- Fällan kräver inte att man är närvarande hela tiden och den skadar inte byten som fångas av misstag, säger jägaren Kjell Larpnäs från Haninge.
Precis vad jag behöver!

I vanliga fall brukar fällan åtlas med fasan, kråka eller ett annat djurkadaver men nu är det ju faktiskt inte någon ordinär varelse vi har att göra med här, vi talar faktiskt om Natalie Portman. En snabbkoll på Wikipedia visar att Portman är vegetarian och därför är betet relativt självskrivet. Men eftersom jag inte har någon mer detaljerad information om hennes vegetariska preferenser tänker jag mig att en sorts buffé troligtvis är det tryggaste åtlet.

Den vegetariska buffén går förslagsvis att byta ut mot t.ex. ett överkört djur om man jagar mindre vilt.

Fällan ligger som sagt fortfarande i ett förstadium men om allting går enligt planernas borde jag ha snärjt mig Natalie Portman någon gång under den tidiga sensommaren.

Fotomontage av hur fångsttillfället kan se ut.

22.2.09

Triss i...

Den kommande veckan lovar minst tre fantastiska dagar i olika valörer på arbetsförmedlingen Skellefteå. Veckan har definitivt potential att uppnå helt nya höjder av futilitet. Är jag exalterad? Det är jag.

Imponerande nog visar AF upp en tydligt strukturerad dramaturgi som grundar för en minst sagt fängslande berättelse värdig vilken överbetald regissör som helst.

Anslaget kommer i form av måndagens handläggarmöte. Huvudkonflikten kommer så smått att presenteras och veckans centrala karaktärer introduceras. Förhållandet mellan protagonist och antagonist grundläggs.

Konflikter och motiv fördjupas under tisdagens gruppmöte. Berättelsens tempo trappas upp och huvudkaraktärernas känslor och drivkrafter utvecklas genom hinder och lösningar.

Berättelsens klimax kommer under onsdagens företagsrekrytering. Konflikten avgörs genom en slutgiltig konfrontation (slutar troligtvis olyckligt i ond bråd död) och berättelsens sensmoral utvecklas. Eftersom premisserna är rätt givna kan jag redan nu avslöja att det hela i stort handlar om samhällets totala likgiltigthet.

Beräknad premiär för Littorin in Löv är maj 2011*. I huvudrollen som den misantropiska samhällskritikern Hugo ser vi Björn Skifs återvända till den vita duken**.

*Inte sant.
*Tyvärr inte heller sant.
 
Clicky Web Analytics